Gewoon goed gevonden!

Scoor hoger in Google!

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd, draait om het optimaliseren van een website, met als doel het aantal bezoeken vanuit zoekmachines te verhogen. Bij het optimaliseren staat het relevanter en populairder maken van webpagina's centraal, zodat deze beter scoren bij de zoekresultaten.

Zoekmachine optimalisatie kan ingedeeld worden in 3 belangrijke onderdelen:

  1. Technische optimalisatie: het wegnemen van technische drempels, zodat een site beter wordt geïndexeerd door zoekmachines.
  2. Onpage optimalisatie: het zorgdragen voor relevante teksten en content en het strategisch verwerken van keywords. Daarnaast is het belangrijk om de interne linkstructuur te optimaliseren.
  3. Link building: het verkrijgen van relevante links naar de site, zodat deze populair wordt en hoger scoort dan minder populaire concurrenten

Waarom is zoekmachine optimalisatie belangrijk?

Door zoekmachine optimalisatie krijgt uw website een toppositie bij relevante zoekopdrachten. Dit zorgt ervoor dat:

  • uw website meer gerichte bezoekers trekt en dus meer potentiële klanten,
  • u meer kans hebt op nieuwe opdrachten en dus op een hogere omzet,
  • uw naamsbekendheid in de markt wordt vergroot,
  • u een voorsprong heeft op uw concurrenten.

Wat kan Cloudfaction voor u betekenen op het gebied van zoekmachine optimalisatie?

Het optimaal inrichten van een website op het gebied van techniek, teksten en structuur is een veelzijdig vakgebied. Daarvoor is specifieke en actuele kennis nodig. Wij zijn specialist op het gebied van zoekmachine optimalisatie en kan u helpen om meer rendement uit uw website te halen. De eerste stap is een veelzijdige SEO-analyse die bovenstaande onderwerpen omvat. Op basis van deze analyse, en in overleg met u, stellen we vervolgens een concreet stappenplan op waarin alle te ondernemen acties worden opgenomen.

Wilt u ook een hogere positie in Google? Neem dan contact met ons op!

Inloggen

X
×