Samenwerken

Samenwerken moet een feestje zijn. Je moet er blij van worden.

Je moet er energie van krijgen.

Dat is ons doel!

Wat wij doen

Wij doen er alles aan om jouw online aanwezigheid te ondersteunen. Vindbaarheid, conversie, email, domeinen, hosting, website, webshop, maatwerkoplossing, optimalisatie. Wij bouwen websites die je verder helpen. Verder in het behalen van jouw online doelstellingen. Dit vertaalt zich in de volgende hoofdactiviteiten.

Intranet

Een dagelijks startpunt, sociaal, aantrekkelijk en levend. Dat zijn onze intranetten, en onze intranetten zijn meer. Wij ondersteunen hiermee het effectiever maken van bedrijfsprocessen.

Lees verder

Vindbaarheid

Een nieuwe of bestaande website moet gevonden worden. Jouw boodschap moet overkomen. Wij hebben kennis van SEO en SEA om jouw website een boost te geven.

Lees verder

Webshops

Webshops met rendement, zonder gedoe. Die maken wij. Van grafisch ontwerp tot online betalen en digitale orderafhandeling. Wij kennen webshops en kunnen u helpen!

Lees verder

Websites

Je wil geen gedoe. Je wil niet te veel betalen. Dat komt goed uit. Wij maken effectieve en betaalbare websites. Met ruim 20 jaar ervaring weten we waar wij over praten.

Lees verder

Hoe doen wij dat? 

Als eerste moet je ons zien als partner. Wij denken mee. Vanuit onze ruime ervaring kunnen wij jou van advies voorzien, nog voordat er ook maar iets gebouwd is. Met ruim 200 gerealiseerde projecten weten wij precies wat nodig is voor een optimaal presterende website of webshop. 

 

Stap 1 - Intake

 

Tijdens onze intake zullen wij een goed beeld krijgen van jouw online problemen. Op basis daarvan doen wij een voorstel en daar waar nodig werken we al wat voorbeelden uit. Geen lange trajecten van vele overleggen. Als het aan ons ligt worden je wensen en problemen snel aangepakt en opgelost.

Stap 2 - Ontwikkeling

 

Na een goede inventarisatie maken wij een pakketkeuze en gaan ontwikkelen. Jouw website, webshop, intranet of online marketing campagne kan op deze manier snel vorm krijgen. Met tussentijdse terugkoppeling van de ontwikkelingen zie je het resutlaat sneller dan je zal verwachten.

Stap 3 - Nazorg

 

De oplevering van jouw project is niet het einde van onze samenwerking, maar juist het begin. Een goede hosting van uw website/webshop is erg belangrijk. Natuurlijk helpen wij ook bij toekomstige wijzigigen. Niets is zo veranderlijk als online en juist daar kun je op ons rekenen!

Inloggen

X
×