Bij een intake zeggen wij altijd dat de oplevering van een website en beginpunt is van de samenwerking. Onderhoud is de volgende stap. Waarom is het onderhouden van je website zo belangrijk?

Aangezien de software die wij gebruiken voor het beheren van de website open-source is, komen hier regelmatig updates voor beschikbaar. Cloudfaction zorgt ervoor dat met het op tijd installeren van deze updates uw site veilig blijft. Naast veilig moet uw site ook gewoon online blijven. Ook dat vergt onderhoud.

Als door slecht onderhoud uw website niet werkt dan heeft dit een niet professionele uitstraling naar uw bezoekers.

Door overige invloeden van buitenaf, waar wij als websitebouwers geen invloed op hebben kan onderhoud ook een vereiste zijn. Na verloop van tijd zullen browserversies vernieuwen, zullen webstandaarden zich ontwikkelen en aanpassen. Daar waar mogelijk zullen wij er voor zorgen dat u en uw bezoekers geen last hebben van deze veranderingen.

Onderhoudscontract

Veel klanten van Cloudfaction hebben bij de ontwikkeling van hun website gekozen om dit uit handen te geven middels een onderhoudscontract. Hiermee doen wij al het noodzakelijke onderhoud aan uw website. U heeft er geen omkijken naar.

Als u geen klant bent van Cloudfaction, dan kunt u ook een onderhoudscontract voor uw website bij ons afsluiten. Voor zowel Joomla! als Wordpress website beschikken wij over de kennis om u deze zorgen uit handen te nemen.

Wat krijgt u bij een onderhoudscontract?

  • Om uw site bij te houden gaan wij maandelijks controleren of er updates vereist zijn.
  • Ook maken wij met grote regelmaat een backup van uw site, dit kan dagelijks, wekelijks, of maandelijks
  • Wij updaten de software op onze servers, om beveiligingslekken te voorkomen en de werking van uw site te voor zo ver mogelijk garanderen.
  • Optioneel kunnen wij ook teksten plaatsen. Helemaal ontzorgd dus!

Online moet in orde zijn! Met een onderhoudscontract van Cloudfaction wordt u online ontzorgd. U doet waar u goed in bent, wij doen waar wij goed in zijn!

Een onderhoudscontract bij Cloudfaction sluit u al af vanaf 40 euro per maand.

 

 

×

Inloggen

X