Bij een intake zeggen wij altijd dat de oplevering van een website en beginpunt is van de samenwerking. Onderhoud is de volgende stap. Waarom is het onderhouden van je website zo belangrijk?

Aangezien de software die wij gebruiken voor het beheren van de website open-source is, komen hier regelmatig updates voor beschikbaar. Uw webbouwer zorgt ervoor dat met het op tijd installeren van deze updates uw site veilig blijft. Naast veilig moet uw site ook gewoon online blijven. Ook dat vergt onderhoud.

Als door slecht onderhoud uw website niet werkt dan heeft dit een niet professionele uitstraling naar uw bezoekers.

Door overige invloeden van buitenaf, waar  websitebouwers geen invloed op hebben kan onderhoud ook een vereiste zijn. Na verloop van tijd zullen browserversies vernieuwen, zullen webstandaarden zich ontwikkelen en aanpassen. Daar waar mogelijk zullen wij er voor zorgen dat u en uw bezoekers geen last hebben van deze veranderingen.

Onderhoudscontract

Veel van onze klanten hebben bij de ontwikkeling van hun website gekozen om dit uit handen te geven middels een onderhoudscontract. Hiermee doen wij al het noodzakelijke onderhoud aan uw website. U heeft er geen omkijken naar.

Wat krijgt u normaliter bij een onderhoudscontract?

  • Om uw site bij te houden is het maandelijks controleren of er updates vereist zijn een must.
  • Backups van uw website, dit kan dagelijks, wekelijks, of maandelijks
  • Het updaten van  software de webservers, om beveiligingslekken te voorkomen en de werking van uw site te garanderen.
  • Optioneel ook teksten plaatsen, social media updaten, en andere inhoudelijke aspecten.

Online moet in orde zijn! Met een onderhoudscontract wordt u online ontzorgd. U doet waar u goed in bent, en wij ontzorgen u met een onderhoudscontract!

 

Meer weten?

×

Inloggen

X