Bel ons! (0181) 74 50 29

overcf.jpg

Bezoek ook:

2e1ax default entry hjnl

Contact

Over Cloudfaction

Cloudfaction is dé Joomla-specialist van Zuid-Holland voor het midden- en kleinbedrijf. Onze klanten zijn MKB van Hillegom tot Hellevoetsluis, van Gorinchem tot Den Haag.

Met ruim 15 jaar ervaring in het ontwikkelen en beheren van websites, intranetten en webshops kunnen wij ook u van dienst zijn. Naar tevredenheid van honderden klanten hebben wij meerdere websitesystemen gebouwd. Voorbeelden zijn het door ons zelf gebouwde easy-content CMS, Joomla en VirtueMart.

Maatwerk

Wij maken uw site op maat en naar uw wens. Met een team van ervaren Joomla! specialisten kunnen wij uw wensen realiseren.
Meer informatie

Optimalisatie

Onder de motorkap moet het uiteraard ook allemaal kloppen. Wij kunnen uw bestaande Joomla! website voor u optimaliseren.
Meer informatie

Opleiding

Voor bestaande en nieuwe klanten verzorgen wij op diverse opleidingen o.a. Joomla!, social media en e-mailmarketing.
Meer informatie

Onderhoud

Wij kunnen uw website ook voor u onderhouden. Van het maken van backups en zoekmachineoptimalisatie tot het plaatsen van content.
Meer informatie

Ontwerp

Wij ontwerpen websites, logo's en complete huisstijlen. Wij zorgen voor een professionele (on- en offline) presentatie van u en uw bedrijf.
Meer informatie

Hosting

Wij kunnen voor uw website en hostingspakket op maat bieden. Voor iedere website een hostingspakket op maat en schaalbaar!
Meer informatie

Contact

Korenaar 55
3224 XD Hellevoetsluis
Telefoon: 0181-74 50 29
email: info@cloudfaction.nl

KVK 56770065
Bank: 17.54.48.582
IBAN: NL 07RABO 0175448582
BTW: NL 852 295 303 B01

Algemene voorwaarden (pdf 120kb)

Onze kernwoorden

Joomla!, Gebruiksvriendijk, open-source, open-minded, creatief, persoonlijk, full-service, ontzorgen, hosten, bouwen, Hellevoetsluis, programmeren, Zuid-Holland, Virtuemart, MVO, sponsoring, rotterdam, den haag, handleidingjoomla.nl, persoonlijk, webshops, websites, e-commerce, CMS, contentmanagement, ideal, update, upgrade, bijwerken, versie, 2.5.28, 3.x, veilig